

Schedule at a Glance

To view InterContinental Meeting Space, click <u>here.</u>

*Information, Location & Time are subject to change

	Sunday, April 7, 2024		
7:30 AM -	Board of Directors Meeting		
12:00 PM			
9:00 AM -	† Early Career K-12 CTO Academy for Today's EdTech Leaders		
3:00 PM	(Face to Face Workshop)		
	Donna Williamson & Sheryl Abshire		
12:00 PM -	* State Chapter Leaders Meeting		
4:30 PM	(Lunch from 12p - 1p with BOD)		
12:00 PM -	* Large District Luncheon and Summit		
4:30 PM			
12:00 PM -	* Small and Rural District Luncheon and Summit		
4:30 PM			
3:00 PM -	Registration Open		
5:00 PM			
5:00 PM -	† Leadership Reception		
7:00 PM			
	Monday, April 8, 2024		
7:00 AM –	Registration Open		
6:00 PM			
TBA	AI Playground		



8:00 AM – 11:00 AM	* Pre-Conference AM Workshops (Breakfast at 7:30 AM)
	Workshop I – Understanding the Cyber Adversary with Mitre ATT&CK
	Speaker: Amy McLaughlin
	Workshop II - Exploring Teacher Ready Framework: The EdTech Product Quality Case Speakers: ISTE
8:30 AM -10:00 AM	CEO/CTO Forum
9:00 AM -11:00 AM	The Network Meetup: Brought to you by CoSN's Diversity, Equity, & Inclusion Committee (DEI)
10:00 AM – 10:30 AM	First-Time Corporate Attendee Briefing
11:00 AM – 11:30 AM	First-Time Educator Attendee Briefing
11:30 AM - 12:30 PM	Committee Meetings
11:00 AM – 12:00 PM	† Corporate Council Meeting
11:15 AM – 2:15 PM	* Pre-Conference PM Workshops
	Workshop III - Hands on AI Prompt Engineering Speaker: Tom Ryan
	Workshop IV - Harnessing the Technology Integration Matrix to Promote Inclusive Technology Integration
	Speakers: Carmen Cortez
	Workshop V: Putting it Together Speaker: Linnette Attai
11:15 AM –	CITE Workshop
2:15 PM	CITE WOIRSHOP



12:45 PM - 1:45 PM	Early Career Primer Speaker: Donna Williams
2:30 PM – 4:00 PM	Opening Keynote Session: Al IS Changing the World: A Visionary Conversation on
4.00 FW	Education's Future
	Speakers: Hadi Partovi, Code.org & Andreas Schleicher, OECD
4:00 PM -	Grand Opening Reception in EdTech Exchange
6:00 PM	
6:00 PM -	* Advocacy Networking Event
8:00 PM	
	Tuesday, April 9, 2024
7:00 AM -	Registration Open
5:00 PM	
7:00 AM -	Attendee Breakfast
8:00 AM	
8:00 AM	AI Playground - Open during ALL Concurrent Education Sessions
8:00 AM -	Spotlight Session #1: Gartner
9:00 AM	
8:00 AM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
9:00 AM	
8:00 AM -	*CoSN Leadership Summit (Team registration required)
10:00 AM	Teaming for Transformation: Generative AI Readiness
9:15 AM –	Concurrent Education Sessions (45 Minute)
10:00 AM	
10:00 AM -	Networking Coffee Break in the EdTech Exchange
10:30 AM	
10:30 AM -	Spotlight Session #2: Lessons to be Shared Between Higher
11:30 AM	Ed & K-12 IT Leadership
10:30 AM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
11:30 AM	
11:45 AM -	Spotlight Session # 3 (45 Minute): AI with an Equity Lens
12:30 PM	



44.45.44	
11:45 AM -	Concurrent Education Sessions (45 Minute)
12:30 PM	
12:30 PM –	Lunch in the EdTech Exchange
2:00 PM	
12:30 PM -	†EmpowerED Superintendents Advisory Meeting & Lunch
1:30 PM	
2:15 PM -	General Session II & Awards Ceremony
3:45 PM	
4:00 PM -	Spotlight Session #4: The Unfinished Leader & a Leadership
5:00 PM	Framework
4:00 PM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
5:00 PM	
4:00 PM -	Where Are We in the Struggle for Equality for LGBTQ+
5:00 PM	District Leaders
5:30 PM -	LGBTQ+ Reception
6:30 PM	·
	Wednesday, April 10, 2024
7:00 AM	Registration Open
7:00 AM -	Attendee Breakfast
8:00 AM	
7:00 AM -	*Women in Technology Breakfasat
8:00 AM	<i>,</i>
Opens 8:00	AI Playground - Open during ALL Concurrent Education
AM	Sessions
8:00 AM -	Spotlight Session #5: Speed with Caution: Interoperability and
9:00 AM	Data Justice for All
8:00 AM -	National Educational Technology Plan
9:00 AM	Presenters: U.S. DOE & SETDA
8:00 AM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
9:00 AM	
8:00 AM –	*CTO Forum
9:30 AM	
9:15 AM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
10:15 AM	



10:15 AM -	Networking Coffee Break in the EdTech Exchange
10:45 AM	
10:45 AM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
11:45 AM	
10:45 AM –	Allyship for Underrepresented IT Leaders
11:45 AM	
10:45 AM –	Environmental Sustainability CoSN & SETDA
11:45 AM	
10:45 AM -	Spotlight #6: (60 Minutes) CASEL: Designing Technology for
11:45 AM	Enhancing Wellness
11:45 AM -	Lunch in the EdTech Exchange
1:00 PM	N. I
1:00 PM -	Spotlight #7 (60 Minutes) CAST
2:00 PM	
1:00 PM -	Concurrent Education Sessions (60 Minute)
2:00 PM	
2:15 PM -	Concurrent Education Sessions (45 Minute)
3:00 PM	
2:15 PM -	Contlight #0 (AF Minute) Compaintendents Londing Cohool
3:00 PM	Spotlight #8 (45 Minute) Superintendents Leading School
	Systems Today: Challenges & Opportunities
3:15 PM -	
4:45 PM	Closing Keynote Session:
	Closing Reynote Session.
	Leading in Service to Schools: Every Leader MattersDr.
	Susan Enfield, Superintendent, Washoe County School
	District
4:45 PM	CoSN2024 Conference Adjourns
L	!

^{*} Additional fee and/or registration

[†] Invitation only

